Over ons

Wij hebben het altijd liever over jou, maar ja, dat is misschien raar op onze site. Vooruit dan, wie zijn wij?
Wij zijn twee wereldverbeteraars en willen iedereen helpen om plezier te hebben in het werk. Juist in het team waarbinnen jij werkt. Heb je plezier en voldoening in je werk, dan verbetert de wereld vanzelf. Onze jarenlange ervaring hebben wij opgebouwd bij grote organisaties. Daar mochten we helpen te veranderen van binnen uit. We loved that!

Nu helpen wij van buiten uit. Want dan kun je soms nog meer verschil maken.

Wil je iets veranderen met je team?
Soms lukt dat niet van binnenuit. Wij willen dan die vreemde ogen zijn.
Met respect voor wat er al is opgebouwd. Maar als buitenstaander kun je net even verder gaan. Patronen doorbreken en helpen verbeteren. Om dit te doen beloven wij dat we pas vertrekken als het werkt.

Veel team trajecten kennen een voortvarende start met veel energie. Meestal is die energie al weer na 3 weken verdwenen. En wordt de aangekondigde verandering niet meer gevoeld. Dit vinden wij onacceptabel.

Veranderen jeukt een beetje vinden wij. Dus soms is dat onprettig. Juist dan moet je volhouden. Dan pas merk je dat er een echte verandering is opgetreden. Door de manier waarop je met elkaar communiceert. Dat wortelen van de verandering, dat nemen wij altijd als maatstaf voor onze eigen prestatie.

Leuk om je te leren kennen.

Warme groeten

Gertjan van den Brink en Inge Kukler

Contact

Leuk!

Laat even je gegevens achter, wij nemen meestel dezelfde dag nog contact met je op. En mocht dat leiden tot een gesprek: de eerste kop koffie is van ons!